MAD  - Moe, Angstig, Depressief zijn enkele van de symptomen van een lichamelijke aandoening die door artsen vaak niet wordt herkend waardoor adequate behandeling uitblijft.

MAD, gek, omdat het om een ziekte gaat waar naar schatting één op de tien mensen aan lijdt en die wel degelijk gediagnosticeerd en met goed resultaat behandeld kan worden, zoals in dit boek wordt aangetoond.

MAD is het persoonlijke verhaal van een schildklierpatiënte over haar ziekteproces en uiteindelijke genezing dankzij complementaire artsen die de juiste diagnose stellen, omdat zij vertrouwen op hun klinische blik en de gangbare TSH-test ter discussie stellen.

MAD is geschreven in dagboekvorm, er wordt ingegaan op de controverse tussen reguliere en complementaire artsen m.b.t. de diagnosticering en behandeling van hypothyreoïdie, de strijd die geleverd moet worden om als patiënt erkend te worden en de heilzame werking van natuurlijk schildklierhormoon. Het boek is voorzien van een voorwoord geschreven door dokter Linschoten en dokter Hibbeln en bevat literatuuropgave.

 

Ga hier naar de pagina waar u de recensies kunt lezen.

 

En hier naar de pagina waar u informatie vindt hoe u het boek kunt bestellen.